flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

3 роки та 1 місяць позбавлення волі отримав чоловік за крадіжку вчинену повторно

19 листопада 2018, 15:20

         Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок відносно чоловіка, який обвинувачувався у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднано з проникненням в інше приміщення)

         Так, громадянин П. маючи не зняту та не погашену судимість, у період відбування іспитового строку, таємно проник до господарства в Лохвицькому р-ні та вчинив крадіжку майна потерпілого на загальну суму 1841 грн. 10 коп. Суд, враховуючи ступінь тяжкості вчиненого кримінального правопорушення, яке класифікується як тяжкий злочин, особу обвинуваченого, який посередньо характеризується за місцем проживання, ніде не працює, раніше неодноразово засуджений, обставини, які пом'якшують його покарання, відношення до вчинених кримінальних правопорушень, визнав громадянина П. винним у скоєнні вищевказаного злочину, частково приєднав невідбуту частину покарання за попереднім вироком іншого суду і остаточно призначив покарання у виді 3 (трьох) років 1 (одного) місяця позбавлення волі.

            Звернемо увагу, що вирок не набрав законної сили та може бути оскаржений до Полтавського апеляційного суду через Лубенський міськрайонний суд протягом 30 днів з дня його проголошення, з повним текстом вироку можна ознайомитися на Єдиному державному реєстрі судових рішень.

фото з мережі інтернет        

 

         Прес-служба суду