flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обвинувальний акт за обвинуваченням неповнолітнього у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, передано до іншого суду

13 листопада 2018, 13:35

            Лубенський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє, що обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно неповнолітнього за обвинуваченням у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) був направлений до Полтавського апеляційного суду з поданням в.о. голови суду про передачу провадження до іншого суду з огляду на те, що неможливо утворити склад суду.

            В Лубенському міськрайонному суді Полтавської області працює п’ять суддів, кожен з яких брав участь у даному кримінальному провадженні під час досудового розслідування, що унеможливлює їхню участь у розгляді цього кримінального провадження в суді першої інстанції.

            Відповідно до ухвали Полтавського апеляційного суду кримінальне провадження направлено на розгляд до Хорольського районного суду Полтавської області.

 

 

Прес-служба суду