flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУД ЗАСУДИВ ПІДОЗРЮВАНИХ ЗА БІЙКУ У КАФЕ «КАПКАН»

30 серпня 2018, 17:55

            29 серпня 2018 року Лубенський міськрайонний суд Полтавської області засудив компанію молодиків в складі чотирьох чоловік, за хуліганство, вчинене групою осіб (ч.2 ст. 296 КК України).

            Крім цього, вироком суду двох чоловік було визнати невинуватими та виправдано за пред'явленим обвинуваченням в умисному заподіянні працівнику правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень, у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків (ч.2 ст. 345 КК України). Інших двох все ж було визнано винними в умисному заподіянні працівнику правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень, у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків (ч.2 ст. 345 КК України).

            Як наслідок, громадянину С. призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі, на підставі ЗУ «Про застосування амністії в Україні», ЗУ «Про амністію в 2016 році» суд звільнив його від відбування покарання. Громадянину К. суд призначив покарання у виді 3 років позбавлення волі, звільнивши від його відбування з іспитовим строком. Громадянам М. та Г. суд призначив покарання по 2 роки позбавлення волі кожному, звільнивши їх обох від відбування з іспитовими строками.  

            Також, судом частково задоволено цивільні позови потерпілих осіб на загальну суму 65 тисяч гривень моральної шкоди та 20 тисяч гривень витрат на правову допомогу.

          Звернемо увагу, що вирок суду не набрав чинності і може бути оскаржений до Апеляційного суду Полтавської області через Лубенський міськрайонний суд протягом 30 днів з дня його проголошення, з повним текстом вироку можна ознайомитися на Єдиному державному реєстрі судових рішень за №539/1548/16-к.

            Прес-служба суду