flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень чоловіка взято під варту на 60 днів

20 серпня 2018, 11:30

         18 серпня 2018 року Лубенський міськрайонний суд Полтавської області застосував до молодого чоловіка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 днів. 

         Так, чоловіка підозрюють в тому, що 17.08.2018 року, близько 04:00 годин на бетонних сходинках за магазином «Хвилинка» у нього виник конфлікт, який переріс в бійку з громадянином Г., під час якого у підозрюваного виник умисел на нанесення тяжких тілесних ушкоджень та було ним заподіяно два удари лезом ножа в область живота та передпліччя громадянина Г., чим спричинив умисні тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння.

         Варто зазначити, що підозрюваний О., його захисник заперечували проти задоволення клопотання. Прохали обрати відносно підозрюваного більш м’який захід – домашній арешт, мотивуючи тим, що підозрюваний ухилятися від слідства та суду наміру не має. 

         Зазначимо, що якщо провина підозрюваного буде доведена, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

         Ухвала слідчого судді може бути оскаржена, шляхом подачі на неї апеляційної скарги безпосередньо до Апеляційного суду Полтавської області протягом п'яти днів з дня її проголошення.

 

         Прес-служба суду