flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За погрози фізичної розправи до сусідки чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності.

05 червня 2018, 13:28

         Лубенський міськрайонний суд Полтавської області визнав винним чоловіка у скоєнні адміністративного правопорушення у вигляді дрібного хуліганства (ст. 173 КУпАП).

         Так, згідно постанови суду, чоловік, вчинив дрібне хуліганство відносно своєї сусідки, а саме: ображав її нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою та пошкодженням її майна., чим порушив громадський порядок  і спокій громадян.

         Зазначимо, що в судовому засіданні правопорушник  свою вину в скоєному за вищевикладених обставин не визнав, пояснивши суду, що нікому він не погрожував і взагалі з сусідкою не спілкувався, а те що вона написала заяву до поліції і в підтвердження її заяви відібрано пояснення у іншої сусідки, це є не що інше як наклеп та утворення коаліції між сусідами проти нього.

                Враховуючи характер  вчиненого  правопорушення, особу порушника, ступінь  його вини, майновий стан, обставини що  пом’якшують і  обтяжують відповідальність, суд притягнув правопорушника до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в розмірі - 51 грн.

         Звернемо увагу, що постанова суду не набрала законної сили та може бути оскаржена протягом 10 днів з дня її винесення до Апеляційного суду Полтавської області, з повним текстом постанови можна ознайомитися на Єдиному державному реєстрі судових рішень, справа №539/1671/18.

 

         Прес-служба суду