flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На підставі п. 7 ст. 247 КПАП України суд закрив справу про адміністративне правопорушення щодо першого заступника голови Лубенської райдержадміністрації

02 травня 2018, 15:52

                На адресу Лубенського міськрайонного суду Полтавської області від Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини надійшов адміністративний матеріал відносно заступника голови Лубенської РДА за ч.2 ст. 212-3 КУпАП.

         Згідно ст.38 КУпАП, адміністративне стягнення може бути накладено не пізніше як через три місяці з дня вчинення правопорушення, а при триваючому правопорушенні – три місяці з дня його виявлення.

         Правопорушення, яке було допущене заступником голови Лубенської РДА не є триваючим і було припинено фактично 15.01.2018 року, тобто, з моменту закінчення правопорушення і на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення пройшло понад трьох місяців.

         Тож на підставі п.7 ст. 247 КУпАП, за закінченням на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення строків, передбачених статтею 38 КУпАП, суддя справу закрив.

         Звернемо увагу, що постанова суду не набрала законної сили та може бути оскаржена протягом 10 днів з дня її винесення до Апеляційного суду Полтавської області, з повним текстом постанови можна ознайомитися на Єдиному державному реєстрі судових рішень, справа №539/841/18.

 

         Прес-служба суду