flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Майже увесь колектив Лубенського міськрайонного суду Полтавської області йде на самоізоляцію

02 вересня 2020, 15:59

В зв’язку з тим, що підтверджено випадок захворювання на коронавірусну інфекцією COVID-19 у працівника Лубенського міськрайонного суду з 03 вересня 2020 року 29 працівників суду будуть перебувати на самоізоляції до отримання результатів проведення імуно-ферментного аналізу (ІФА) на  антитіла до вірусу SARS-CoV-2.   

Тому керівництвом суду прийнято рішення про тимчасове обмеження прийому усієї вхідної кореспонденції - усі документи (позовні заяви, обвинувальні акти, заяви, судові накази, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, листи та іншу вхідну документацію) приймаються тільки  засобами поштового зв’язку письмово на поштову адресу суду:
37500, Полтавська область, м. Лубни, вул. Монастирська, 17
до закінчення лікарняних листів у працівників суду, відкритих у зв’язку з самоізоляцією (орієнтовно до 09 вересня 2020 року).

Сьогодні Лубенським міжрайонним відокремленим підрозділом лабораторних досліджень ДУ «Полтавський ОЛЦ МОЗ» проведено дезінфекційну обробку приміщення Лубенського міськрайонного суду.

Шановні відвідувачі суду, наполегливо просимо Вас утриматися від відвідування Лубенського міськрайонного суду Полтавської області до закінчення самоізоляції працівників суду (орієнтовно до 09 вересня 2020 року).

Слідкуйте за оновленнями на веб-ресурсах суду або на сторінці суду у Facebook.

Дотримуйтесь порад фахівців та піклуйтесь про своє здоров'я та здоров’я ваших близьких!

 

Прес служба суду