flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лубенський міськрайонний суд відвідали учні в рамках комунікативного заходу «День відкритих дверей»

17 грудня 2019, 15:58

         З нагоди проведення Всеукраїнського тижня права у 2019 році 12 грудня 2019 року в Лубенському міськрайонному суді Полтавської області відбувся комунікативний захід "День відкритих дверей".

         Учасниками заходу стали учні Територіального відокремленого спеціалізованого відділення Міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців м. Хорол разом з викладачами Трегуб Мариною Володимирівною та Дудником Юрієм Миколайовичем.

          З метою вдосконалення правової свідомості вони відвідали судове засідання по кримінальному провадженню під головуванням судді Іващенка Юрія Анатолійовича.

         Для гостей було проведено екскурсію судовою установою речником суду Гак Тетяною Григорівною, яка розповіла про судову систему в цілому, про структуру та порядок роботи Лубенського міськрайонного суду, а також ознайомила присутніх з процедурою формування та впорядкування справ, реєстрацією та  рухом документів, що надходять до суду,  з порядком автоматизованого розподілу справ між суддями.  Окрім того, учні відвідали архів Лубенського міськрайонного суду, де зберігаються справи попередніх судів Лубенщини та документація нинішнього суду.

         Сподіваємося, що час проведений в Лубенському міськрайонному суді сприятиме формуванню в молодого покоління поваги до суду, підвищенню рівня правової культури, обізнаності про порядок захисту прав і свобод людини.

         Додатково повідомляємо, що на 24 грудня та 26 грудня 2019 року заплановані заходи просвітницького характеру («День відкритих дверей» та «Ознайомчі екскурсії будинком правосуддя»), усі бажаючі взяти участь можуть звернутися до прес-секретаря суду Гак Тетяни Григорівни за номером телефону 7-21-56, написати листа в соціальній мережі - Facebook або на офіційну електронну пошту суду inbox@lbm.pl.court.gov.ua

         Ми обов’язково знайдемо час для вас!

 

         Прес-служба суду