flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіка, який обвинувачується у вчиненні крадіжки взято під варту

16 листопада 2018, 16:46

  16 листопада 2018 року до Лубенського міськрайонного суду Полтавської області по кримінальному провадженню з метою забезпечення належної процесуальної поведінки обвинуваченого надійшло клопотання прокурора про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою чоловіку, який обвинувачується в тому, що маючи не зняту та не погашену судимість, у період відбування іспитового строку, таємно проник до господарства в Лохвицькому р-ні та вчинив крадіжку майна потерпілого на загальну суму 1841 грн. 10 коп.
  Дії чоловіка кваліфіковані за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднано з проникненням в інше приміщення), за яке законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
   Зазначимо, що в судовому засіданні обвинувачений та його захисник щодо клопотання прокурора про обрання запобіжного заходу заперечували.
   Враховуючи, що обвинувачений двічі без поважних причин не з’явився за викликом до суду без поважних причин, про час, місце розгляду справи був повідомлений завчасно, належним чином, 05 листопада 2018 року його було оголошено в розшук суддя обрав відносно обвинуваченого запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів.
   Звернемо увагу, що ухвала може бути оскаржена протягом 5 (п’яти) днів з дня її проголошення шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Полтавського апеляційного суду.

  Фото: з відкритих джерел


Прес-служба суду