flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваних осіб у вчиненні розбійного нападу на території одного із сіл Лубенського району взято під варту

11 травня 2018, 17:05

           11 травня 2018 року до Лубенського міськрайонного суду Полтавської області надійшло два клопотання про застосування запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою чоловікам, які   підозрюються в тому, що вчинили розбійний напад, поєднаний із насильством небезпечним для життя і здоров'я потерпілих осіб, в домогосподарстві одного із сіл Лубенського району, в ході якого відкрито заволоділи майном потерпілих, зокрема золотим ланцюжком із кулоном, грошовими коштами у сумі близько 200 грн. та банківською карткою потерпілого. Чоловіки діяли групою в складі чотирьох осіб.   

           Дії підозрюваних кваліфіковані за ч. 3 ст. 187 КПК України (розбій, поєднаний із проникненням у житло), за які законом передбачено покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від 7  до 12 років із конфіскацією майна.

          Зазначимо, що в судовому засіданні обидва підозрюваних та їх захисник заперечували проти задоволення клопотань, вважаючи, що підозра у вчиненні інкримінованого злочину є безпідставною та ніякий злочин не вчинявся.

             Слідчі судді обрали відносно підозрюваних запобіжні заходи у виді тримання під вартою.

             Звернемо увагу, що ухвала слідчого судді може  бути  оскаржена сторонами  в  апеляційному  порядку до Апеляційного суду Полтавської області протягом п’яти днів з моменту її проголошення.

     

             Прес-служба суду