flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У працівника Лубенського міськрайонного суду Полтавської області підтверджено захворювання на коронавірус COVID-19

01 вересня 2020, 14:43

Сьогодні до суду надійшло повідомлення  з Лубенського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень ДУ «Полтавський ОЛЦ МОЗ» про виявлення серед працівників суду хворого з лабораторно підтвердженим діагнозом на захворювання COVID-19.

У зв’язку з чим у суді посилено заходи безпеки щодо запобігання поширенню захворювання серед працівників.

Здійснено дезінфекцію не лише залів судових засідань, а й коридорів, робочих кабінетів та канцелярії суду.

Усі працівники суду забезпечені засобами індивідуального захисту.

Працівникам апарату суду рекомендовано у випадку наявності найменших ознак захворювання невідкладно повідомити про це свого сімейного лікаря та безпосередньо керівництво суду.

Шановні відвідувачі суду, наполегливо просимо Вас утриматися від відвідування Лубенського міськрайонного суду Полтавської області без нагальної потреби.

Наполегливо просимо Вас перебувати в приміщенні суду у засобах індивідуального захисту (респіраторах або захисних масках).

Тимчасово, з метою дотримання карантинних заходів, усі документи (позовні заяви, заяви, судові накази, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, листи) приймаються альтернативними засобами зв’язку:

- в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@lbm.pl.court.gov.ua та через особистий кабінет в системі «Електронний суд» (https://cabinet.court.gov.ua/login); 

- засобами поштового зв’язку письмово на поштову адресу суду 37500, Полтавська область, м. Лубни, вул. Монастирська, 17;

Нагадуємо, що в суді припинено проведення масових заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю, зокрема, особистий прийом громадян, екскурсії, круглі столи, семінари тощо. Також обмежено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з явними ознаками респіраторних захворювань (блідність обличчя, почервоніння очей, кашель,  утруднене дихання, підвищена температура тіла).

 

Прес служба суду