flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Лубенському міськрайонному суді проведено День відкритих дверей для школярів

24 вересня 2019, 16:56

         З метою підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою та суспільством задля покращення доступу до правосуддя в Лубенському міськрайонному суді Полтавської області запроваджено проведення кожен квартал днів відкритих дверей.

         Про проведення Дня відкритих дверей судом проінформовано  шляхом розміщення відповідного оголошення на інформаційних ресурсах суду - на веб-сайті суду Судової влади та в соціальній мережі - Facebook.

         Так, 24 вересня 2019 року було проведено комунікативний захід «День відкритих дверей».

         Учасниками заходу стали учні 7-В класу спеціалізованої школи міста І-ІІІ ступенів №6 разом з класним керівником Улітько Вікторією Олексіївною.

         З метою вдосконалення правової свідомості, було забезпечено присутність учнів на судовому засіданні по кримінальному провадженню під головуванням судді Іващенка Юрія Анатолійовича.

         Прес-секретарем суду Гак Тетяною Григорівною для школярів було проведено екскурсію судовою установою, при цьому вона розповіла про судову системи в цілому, про структуру та порядок роботи Лубенського міськрайонного суду, про формування та впорядкування справ, реєстрацію та  рух документів, що надходять до суду,  ознайомила з порядком автоматизованого розподілу справ між суддями.  Окрім того, учні відвідали архів Лубенського міськрайонного суду, де зберігаються справи попередніх судів Лубенщини та документація нинішнього суду.

 

 

         Усі бажаючі взяти участь в майбутніх комунікативних заходах просвітницького характеру («День відкритих дверей», «Урок справедливості», «Ознайомчі екскурсії будинком правосуддя»)   можуть звернутися до прес-секретаря суду Гак Тетяни Григорівни за номером телефону 7-22-31 або в соціальній мережі - Facebook. Ми обов’язково знайдемо час для вас!

 

         Прес-служба суду