flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати опитування USAID «Справедливе правосуддя»

09 листопада 2017, 14:44

         З 02 жовтня 2017 року по 02 листопада 2017 року Лубенський міськрайонний суд Полтавської області провів анонімне опитування відвідувачів суду, яке розроблене та рекомендоване робочою групою з розробки системи оцінювання якості роботи суду за підтримки Проекту USAID «Справедливе правосуддя» з метою підвищення якості надання судових послуг та рівня громадської довіри до суду.

         Як показує діаграма основну масу серед відвідувачів суду, які прийняли участь в опитуванні,  склала жіноча стать:

 

         При цьому вікові межі відвідувачів суду, які стали учасниками опитування, розподілилися наступним чином:

         Освіта відвідувачів суду переважно має юридичний напрям:

         Якість роботи суду оцінена відвідувачами суду в середньому на відмінно і добре - 82%, але є й негативні відзиви - 18%. Переважно через неукомплектованість суту, адже на даний час в суді фактично працює 3 судді, 5 посад є вакантними, що безумовно викликає негативну реакцію з боку відвідувачів через затримку судових засідань або їх перенесення.

 

         Доступність суду оцінювалася за критеріями та відвідувачі суду учасники опитування визначилися наступним чином: цілком так - 53%, скоріше так - 29% та більш-менш - 18% що виглядає так на діаграмі:

         Лубенський міськрайонний суд Полтавської області вдячний відвідувачам суду, що взяли участь в анонімному опитувані. Адже Ваша думка для нас дуже важлива і дає змогу виявити проблемні питання у роботі суду. Дякуємо Вам за співпрацю, усі результати проведеного анонімного опитування опрацьовані та прийняті до уваги.