flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лубенський міськрайонний суд інформує щодо можливого відключення світла

30 листопада 2022, 09:37

Звертаємо увагу відвідувачів суду, що згідно повідомлення АТ «Полтаваобленерго» на сьогодні, 30 листопада, НЕК «Укренерго» довело ліміт по потужності у Полтавській області в 334 МВт. Це не дає можливості повноцінно застосовувати графік погодинного відключення (ГПВ).

Тому Лубенський міськрайонний суд Полтавської області повідомляє про можливе відключення електроенергії в приміщенні суду згідно аварійного графіку відключення електроенергії 30 листопада 2022 року в період часу з 10:00 години до 14:00 години та з 16:00 години до 20:00 години.

У вказаний період не працюватиме інтернет, автоматизована система документообігу суду (у тому числі приймання документів через електронний суд), електронна пошта суду, судові рішення не підписуватимуться суддями електронними цифровими підписами та не будуть направлятись до Єдиного державного реєстру судових рішень, буде відсутня можливість здійснення технічної фіксації судового процесу та розгляд судових справ в режимі відеоконференції.

Уся вхідна кореспонденція, відповідно до інструкції з діловодства,  буде зареєстрована в термін, визначений у розпорядженні керівника апарату суду.

Додатково повідомляємо, що в період відключення електроенергії в суді працює стаціонарний телефон суду (053)617-22-31.