flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення зборів суддів від 20 травня 2020 року №16

25 травня 2020, 17:09

Лубенський міськрайонний суд

Полтавської області

37500, Полтавська область, м. Лубни, вул. Монастирська, 17, тел.(053)-617-22-31

inbox@lbm.pl.court.gov.ua Код ЄДРПОУ26436290

 

Рішення №16

зборів суддів

Лубенського міськрайонного суду

від 20 травня 2020 року

 

Про зміну запроваджених раніше рішенням зборів

суддів №6 від 16.03.2020 року тимчасових

заходів в Лубенському міськрайонному суді

Полтавської області з метою попередження

розповсюдження захворюваності на гостру

респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої

коронавірусом SARS-CoV-2 у зв’язку з послабленням

протиепідемічних заходів

 

Заслухавши головуючу зборів голову суду Алтухову О.С., суддів Даценка В.М. та Іващенка Ю.А. та керуючись ст. 128 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", Постановою Кабінету Міністрів України №392 від  20 травня 2020 року «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», Положенням про збори суддів Лубенського міськрайонного суду, збори суддів, -

 

ВИРІШИЛИ:

Змінити запроваджені раніше рішенням зборів суддів №6 від 16.03.2020 року тимчасові заходи Лубенського міськрайонного суду Полтавської області з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 у зв’язку з послабленням протиепідемічних заходів:

 

  1. Тимчасово, на період карантину, заборонити відвідувачам перебувати в приміщенні суду без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;
  2. Тимчасово, на період карантину, припинити проведення масових заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю, зокрема, особистий прийом громадян, екскурсії, круглі столи, семінари тощо.
  3. Тимчасово, на період карантину, не проводити заходи з кількістю учасників більше ніж 10 осіб;
  4. Відновити проведення судових засідань в режимі відеоконференцій з іншими судами України.
  5. Тимчасово, на період карантину, обмежити допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з явними ознаками респіраторних захворювань (блідність обличчя, почервоніння очей, кашель,  утруднене дихання, підвищена температура тіла) або якщо наявна інформація про те, що особа протягом останніх трьох тижнів повернулася з країни інфекційного ризику.
  6. Тимчасово, на період карантину, рекомендувати керівнику апарату або особі, яка виконує його обов’язки проводити щоденний огляд працівників суду на наявність ознак гострих респіраторних захворювань (блідність обличчя, почервоніння очей, кашель,  утруднене дихання, підвищена температура тіла), відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників суду, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань, або якщо наявна інформація про те, що працівник суду протягом останніх трьох тижнів повернувся з країни інфекційного ризику.
  1. Консультанту суду (по роботі з персоналом) Карпець Г.М. підготувати проект наказу голови суду про зміну тимчасового особливого режиму роботи Лубенського міськрайонного суду Полтавської області на період карантину та подати його на затвердження.
  2. Прес-секретарю суду Гак Т.Г. підготувати інформаційне повідомлення про зміну запроваджених раніше рішенням зборів суддів №6 від 16.03.2020 року тимчасових заходів Лубенського міськрайонного суду Полтавської області з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 у зв’язку з послабленням протиепідемічних заходів та забезпечити висвітлення вказаної інформації на інформаційному стенді суду, на веб-сайті суду порталу «Судова влада» в розділі «Новини».

Рішення прийнято відкритим голосуванням, присутніми на зборах суддів Лубенського міськрайонного суду Полтавської області. 

Контроль за виконанням рішення зборів суддів покласти на голову Лубенського міськрайонного суду Полтавської області  на підставі п.6 ч.1 ст.24, ст. 128 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

Головуюча зборів                            ____підпис______     О. С. Алтухова

Секретар зборів                             _____підпис______       В. М. Даценко