flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик до суду

20 листопада 2018, 16:03

       Лубенський міськрайонний суд Полтавської області в цивільній справі 539/3705/18  (2/539/1320/2018) за позовом Кравченка Івана Івановича до Кравченко Ольги Іванівни про визнання особи такою, що втратила право на користування житловим приміщенням викликає в судове засідання в якості відповідача Кравченко Ольгу Іванівну, останнє відоме зареєстроване місце проживання:  2-й провул. Олійниці, 28, м. Лубни Полтавської області.

 Справа призначена до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

     Відповідно до ч.4 ст.277 ЦПК України, суд розглядатиме справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої  зі сторін про інше. За клопотанням  однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням  (викликом) сторін.

     Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має право  подати в строк для подання відзиву, а позивач  - не пізніше  п’яти днів з дня отримання відзиву.

     Відповідачу Кравченко Ользі Іванівні в п’ятнадцятиденний строк з дня публікації в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України надіслати суду відзив на позов. Відповідно до ст. 278 ЦПК України до відзиву слід додати:

 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. В разі, якщо відзив підписаний представником відповідача, до відзиву слід додати довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника відповідача.

          Клопотання, відзив слід подавати за адресою:  вул. Монастирська,17, м.Лубни, Полтавської області.

          З моменту опублікування оголошення про розгляд справи в порядку  спрощеного позовного провадження Кравченко Ольга Іванівна, вважається повідомленою про такий розгляд.

               

 

         Суддя Лубенського міськрайсуду                                                    В.М.Даценко