flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виклик до суду

16 листопада 2018, 15:57

       Лубенський міськрайонний суд Полтавської області в цивільній справі 539/3984/18  (2/539/1396/2018) за позовом Виконавчого комітету Лубенської міської ради в особі Служби у справах дітей до Антонова Сергія Вікторовича, Антонової Ірини Сергіївни

про позбавлення батьківських прав викликає в судове засідання в якості відповідачів Антонова Сергія Вікторовича, останнє відоме зареєстроване місце проживання: вул. Матросова, 11 м. Лубни, Полтавської області та Антонову Ірину Сергіївну, останнє відоме зареєстроване місце проживання: вул. Матросова, 11 м. Лубни, Полтавської області.
     Підготовче судове засідання відбудеться 12 грудня 2018 року об 11 годині 10 хвилин у приміщенні суду за адресою:  м.Лубни, вул. Монастирська,17, м.Лубни,  Полтавської області.

     Явка до суду є обов’язковою. 
     Відповідач зобов’язаний повідомити суд про причини неявки в судове засідання.
     З моменту опублікування оголошення про виклик відповідачів у справі, Антонова Сергія Вікторовича та Антонової Ірини Сергіївни, вважаються повідомленими про час та місце розгляду справи в підготовчому судовому засіданні і у випадку неявки або неподання відповідного клопотання, підготовче судове засідання підлягає розгляду за їх відсутності.

               

 

Суддя Лубенського міськрайсуду                                                    В.М.Даценко